Joululahjavinkit.com Joululahjavinkit, parhaat joululahjat!
 • Joululahjavinkit pojalle

  Tässä kootusti joululahjavinkkejä ja ideoita mitä laittaa pojille pukinkonttiin joululahjaksi.

  1) Uusi älypuhelin
  Älypuhelin on varmasti jokaisen pojan toivelahja. Puhelimeen voi ladata pelejä, ohjelmia ja musiikkia. Hyviä merkkejä ovat ainakin Nokia, Samsung, Apple iphone ja HTC.

  2) Urheiluvälineet
  Urheilusta tykkäävä poika ilahtuu uudesta jääkiekkomailasta, jalkapallosta, nappiksista, pesäpalloräpylästä, golf-mailasta tai muusta urheiluvälineestä.

  3) Ipod-musiikkisoitin
  Jos lapselle ei vielä älypuhelinta uskalla/raaski ostaa, niin halvempi vaihtoehto musiikin kuunteluun on kannettava musiikkilaite. Niistä suosituin on Applen valmistama ipod-laite, joka soittaa mp3-musiikkia.

  4) Stereot
  Ipod-soittimen mukaan voi ostaa sitten erilliset stereo-kaiuttimet mihin voi liittä kätevästi telakalla, joko ipodin tai älypuhelimen. Jos Ipodia ei ole, niin perinteisiä CD-levyjä voi kuunella ihan tavallisella perus CD/radio-mankalla. Niissäkin on nykyään liitäntäpaikka ipodille.

  5) Pyörä
  Uusi oikean kokoinen vaihdepyörä saa jouluna pojan suun hymyyn. Ei enää vääränkokoista jonkun vanhaa jämä pyörää. Takuuvarmasti joulun paras lahja. Myös krossipyörä voi olla toivelistalla.

  6) Kannettava tietokone
  Kanettava tietokone on kallis, mutta tarpeellinen väline internetin kyllästämässä maailmassa. Kunhan asettaa vain rajat ja säännöt, niin tietokone on turvallinen valinta.

  7) Radio-ohjattava auto
  Radio-ohjattavan auton, veneen tai lentokoneen parissa viihtyy myös perheen isä. Koko miespuoliselle perheelle kivaa puuhaa.

  8) Kirja/DVD/Elokuvaliput

  9) Tietokonepeli/Playstation peli

   

Kommentoi